tiistai 24. maaliskuuta 2015

Itku pitkästä ilosta ja pieru kauan naurattaa.

Älyttömän pitkä päivä. 
Ellan kans päästiin vantaalla hotelliin 7 mais eilen illalla ja kolmen tunnin yöunilla kentälle. Kaikki onnistu erityisen hyvin, ei tullu mitää ongelmia. Mielialat vaihteli ääripäästä toiseen: välillä levotonta kylmää naurua ja välillä meinattiin nukahtaa pystyyn.

Ensimmäänen lento aiva jees, jopa hetkeksi kaikki nukahdettiin. Toinen lento oli mun henkilökohtaasen kokemuksen puolesta täyttä helvettiä ku heräsin siihen että kone vispaa edestakasi ja täryyttää.


Lentojen jälkeen rättipoikkiväsyksis istuttiin taksiin ja näytettiin paikalliselle Juanille osote. Ei menny aikaakaa ku rääpät lensi silmistä ja ikenet hulmuten paineltiin 120 km/h kaatosatees moottoritiellä. Juan on ammattimies. 

Kämpät on ny kondikses, tavarat purettu, jotain ruokaaki jo löydetty ja kaikki näyttää kaikinpuolin hyvältä. Vastaanotto oli lämmin ja ihmiset muutenki mukavan olosia. 

Niiku osattiin jo odottaaki, ei nämä juurikaan ymmärrä/puhu englantia. Tämän matkan aikana espanjan kieli alkaa pikkuhiljaa taittumaan paremmin. 


Huomenna lähetään sitte työpaikoille tutustumaan, saa nähdä kuinka pahasti sen jälkeen on pää sekasin kaikesta uudesta 😁 
- Juulia & Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti