tiistai 31. maaliskuuta 2015

Rentoutumispäivä

Holaaa!
Tänään menin yksin töihin, Nina pukkas aamulla viestiä, että on kipeenä. Hyvin meni työmatka yksinki, töis tuli kyllä puhuttua puolet enemmän. :) Sain työkavereilta vinkkiä mitä kannattas tehä lomien aikana ja tarkotus olis mennä ainaki Guggenheimin museoon, ostoskeskukseen ja kaapelijunalla vuoren päälle. Huomenna siis viimenen työpäivä tälle viikkoa ja to, pe ja ma olis pyhäpäiviä. 

Eilen naurettiin Ellan kans aivan räkä poskella terassilla ja voivoteltii ku ei oo mitää tekemistä. Lähestulkoon samaan aikaan Nina laittaa viestiä ihan paniikis, että on kadun pääs jumis ja ihmisiä aiva älyttömästi. Sukat sutien juostiin pihalle ja koko katu ihan täynnä ihmisiä. Tajusin vasta pihalla, että meikäläinen sitte päivystää kadun varres tukka siivousnutturalla ja tohvelit jalas :DD Kyse oli pääsiäiskulkueesta joka muistutti lähinnä kolmen K:n kerhon iltalenkiltä, pikkuusen pelottavia hahmoja...


Melkee tunnin verran tätä tapahtumaa ihmeteltiin, eikä loppua meinannu tulla. Tänää käytiin Ellan kans kannattamas paikallista yritystä ja otettiin tunnin mittanen KOKOVARTALOHIERONTA :)
Päästä varpaisiin vellattiin oikeen huolella, elän vieläki jossain pilvilinnas. 

-Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti