keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Työkuulumisia.

Hetkeen oo ehtiny kirjotteleen nii jos sellanen tiivistetty kertomus työjutuista :)

Viime viikolla jouduin takasi vauvaryhmään, kun isommat lähti kouluun. Vauvaryhmässä työskentely pääasiassa lattialla istumista ja syöttämistä. Aluksi meille sanottiin, ettei voida vaihtaa ees vaippoja, koska ollaa harjottelijoita ja vanhemmat voi nähdä web-kamerasta. Turhautti ja suututti melkolailla kun piti vaihtaa takasi pienempiin. 

Tällä viikolla alettiin vaa Ninan kans ottamaan vauvoja hoitopöydälle ja vaihtamaan vaippoja. Ite oon töissä ainaki sellanen, että jatkuvasti pitää olla tekemistä. En siedä istuskelua ja ihmettelyä... Tiistaina Garazi, vauvapuolen hoitaja, sanoi että toinen meistä saa mennä tänään isompien puolelle ja keskiviikkona toisinpäin. Menin tiistaina isompien ryhmään 2-3-vuotiaiden kanssa. 

Kyseisen ryhmän hoitaja ei noteerannut mua juuri millään tavalla, ei puhunut, ei edes katsonut päin. Oli vähän ulkopuolinen olo. Ruoan aikana vaihdoin vähän pienempien ryhmään jossa ikäjakauma 1.5-2-vuotta. Tämän ryhmän hoitaja oli erittäin mukava, jutteli kovasti vaikka ei englantia paljon edes osannut.

Ruoan jälkeen vaipanvaihdot ja nukkumaan. Nukuttamistapa on kyllä ihan uskomaton. En voi ymmärtää miten kukaan voi sellaseen ravisteluun nukahtaa, mutta ei kauaa menny ku 8 muksua nukku :) olkapäät ja käsien lihakset on kyllä hyväs pumpis sellasen 40 minuutin veivaamisen jälkeen.

Tästä lähin joka toinen päivä mä oon isompien kanssa ja Nina joka toinen. Itseä harmittaa aikalailla, kun työpaikka pitää "jakaa" toisen kanssa, sillä jos olisin yksin tuolla niin saisin luultavasti olla vaikka joka päivä isompien kanssa. Mutta hyvä että edes näin :) 

Ihmetyttää myös joskus vanhempien käytös. Lapset tuodaan kipeinä hoitoon ja heti seuraavana päivänä takaisin. Osa vanhemmista melko välinpitämättömiä, esimerkiksi vauvaryhmässä yhdellä pojalla usein maha sekaisin ja vaipan sisältö on kaikkea muutakuin kiinteää ja normaalin tuotteen väristä. Asiasta on huomautettu vanhemmille mutta he kuittaavat asian sillä, että no sitä sattuu, ei asialle voi mitään.

Huomenna taas isompien ryhmään :3
-Juulia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti