keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Tälläänen ajatuskupla tälläkertaa :)

Vaikia vertaalla suomalaasta ja espanjalaasta päiväkotia ku kokemukset on lähinnä omia 20 vuoden takaa.. Oon kuitenki huomannu hauskoja juttuja mitä vois suomeski toteuttaa.

Vaikka työtahti on täälä kova työntekijööllä, en näe jotta se olis lapsille haitallista, päinvastoon! Tuloo luonnollista odottamista ku esimerkiksi syömätilantees ku saattaa olla jotta tiitiäänen on viimmeenen 35 lapsesta.

Sitte on hauskat pehmolelut Pam-pupu ja Pupete-raketti.. Nämä hahmot seikkaaloo tehtävä lapuus ja kirjoos. Ja joka viikko yksi lapsi saa Pamin tai Pupeten kotia viikonlopuksi ja kirjaan laitetaan kuvia ja tekstiä mitä lapsi on viikonlopun aikana hahmojen kans touhaallu.

Joka luokkatilas on kuvia lapsista ja heidän vanhemmistansa. On ollu kivaa ku pienet esittelöö perhettänsä. :)

Hauskinta on ollu jotta lapset siistitähän ennen kotia lähtöä ja varsinki likoolle laitetahan sitruuna tuoksua, jotta haisoo sitte freessiltä ku menöö sentäs kotia.. :D


Haluan listata vähä kersojen nimiä ku on vallan erimoosia ku suomen Ellit ja Onnit.

Tyttöjen nimiä:
Noa, Ainize, Izador, Ainara, Kattalyn, Ana, Ane, Alazne, Ahora, Leire, Aline

Poikien nimiä:
Thelmo, Daniel, Matteo, Adtoni, Jorge, Noah, Miquel, Markell, Ekaiz

Ja pakko sanua jotta vaikka on kiirusta ja hikipääs työntekua niin on tuola niin hulvatoon meininki, kiitos hyvien työkaverien!! On se ittestä kiinni kuinka jaksat raskasta työtä. Mm. Pari kertaa vauva puolen Carmen on hakenu mut mukahan vastaanottamahan hoitohon tulevaa lasta ku sillä sattuu olla syötävän näköönen isukki.. :D SI, SI!!

-Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti